ADK-178 MRZ / NFC

De ADK-178 is ontwikkeld op vraag van een partij welke op kantoor maar ook op locatie bij de klant de registratie aan de hand van ID Bewijzen wenst uit te voeren.

ADK-178 SKU #
Half-Page ID-Reader Type
Documentcontrole
Registratiesystemen
Uitlezen ID Bewijzen
Uitlezen RFID/NFC
Gebruik voor
DocviewStudio
Docuspect
Compatible met
programmeerbaar Keyboard met een “Swappable” ID-Reader

Net als de ADK-147 mag de ADK-178 uniek en “nog niet eerder vertoond” worden genoemd. De ADK-178 is dan ook breed inzetbaar bij tal van organisaties, waaronder bijvoorbeeld notarissen, makelaars, zorgverleners, verhuurbedrijven etc.

Gaat men bijvoorbeeld op locatie bij een klant dan neemt men de kleine ID-Reader mee, welke men kan aansluiten op een laptop, tablet of mobiele telefoon.

Uiteraard staat de half-page techniek garant voor het uitlezen van de MRZ en RFID Chip van tal van identiteitsbewijzen en kan de layout en functies van de toetsen van het keyboard naar eigen inzicht en relevant voor de toepassing worden ingericht.

Verschillende SDK’s beschikbaar

Voor de ADK-178 hebben wij verschillende SDK’s (Software Development Kits) beschikbaar.

Daarnaast hebben wij interfacing software met standaard XML/JSON output mogelijkheden, waarmee men snel de ADK-178 kan integreren in de eigen ontwikkelde applicatie of toepassing.

Ondersteuning voor MRZ en NFC

De ADK-178 kan de MRZ (Machine Readable Zone) en RFID / NFC lezen en verwerken, welke voldoet aan de internationale ICAO-9303 standaard voor reisdocumenten en de ISO18013 voor het lezen van de Nederlandse rijbewijzen.

Daarnaast kan de ADK-178 ook de zogenaamde Near ICAO MRZ lezen van ID Bewijzen waaronder de Franse NIC en Belgische e-ID.

AlgemeenID-Reader Keyboard MRZ / NFC – Mobile ID-Reader
Scan TechniekHalf-Page
DocumentenID-Kaarten, paspoorten, visa’s, Nederlandse rijbewijzen en verblijfsvergunningen
Geschikt voorRegistratie
FunctieDocument scanner
Snelheidvanaf 1 seconde
SignalenGroene, Oranje, Rode LED
VoedingUSB
CertificeringCE
Afmetingen415mm x 200mm (LxB)
Gebruikstemperatuur0/+50°C / opslag -40/+85°C
Gewicht900 gram

Dit zal sluiten in 20 seconden