about

Hallo wij zijn ScanID

ScanID bestaat uit een team van ervaren professionals uit alle disciplines van identificatie. Onze specialiteit ligt bij 2D imaging technieken, barcodes, identiteitsbewijzen en RFID-chips.

Total Solution Provider

ScanID is een Total Solution Provider. Wij analyseren en integreren de componenten die uw proces nodig heeft. Wij bouwen uw oplossing vanaf de start tot een state-of-the-art systeem.

Adviseur, Instructeur en Consult

Op het gebied van GS1, UID en ICAO standaarden en de verificatie van 2D Datamatrix codes is ScanID uw betrouwbare consultant met meerwaarde.

 

Waarom ScanID

  Jarenlange Ervaring

Wij stonden decennia geleden aan de wieg van de Datamatrix en staan nu nog steeds vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen. Zowel voor industriële als persoonsidentificatie hebben wij de meest ervaren professionals in huis. Vele brancheorganisaties kiezen daarom ScanID als partner in identificatie.

Nieuwste Technieken

ScanID ontwikkelt eigen algoritmes, software en hardware. Wij beschikken over een eigen R&D afdeling waar, naast nieuwste technische ontwikkelingen, ook verificatie van 2D en GS1 Barcodes worden uitgevoerd. ScanID werkt samen met een netwerk van wereldwijd vooraanstaande producenten.

Tevreden Klanten

Onze producten vinden hun weg zowel nationaal als internationaal in verschillende branches en industrieën. ScanID is actief in sectoren als automobiel, logistiek, gezondheidszorg en electronics, maar ook naar retail, horeca, beveiliging, evenementen. Sluit u nu aan bij onze groep van tevreden klanten.