Leeftijdscontrole oplossingen voor de Retail en Detailhandel

Met de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, lanceerde ScanID begin 2013 de eerste leeftijdscanner gebaseerd op de Half-Page scan techniek.

Aan de hand van Paspoorten, ID-Kaarten en rijbewijzen kon men snel de leeftijd vaststellen van klanten in de retail en detailhandel.

Vandaag de dag wordt deze leeftijdscanner nog steeds ingezet in de retail en is deze, met duizenden exemplaren in het veld, de meest gebruikte leeftijdscanner voor leeftijdscontrole.

Tevens is de Check4ID App voor Android en iPhone geschikt gemaakt voor snelle leeftijdscontrole, zodat men ook mobiel de leeftijd snel kan controleren.

 
Een "must" voor de Retail
  • Adequate Leeftijdscontrole bij verkoop
  • Voorkomen van "doorgeven" van identiteitsbewijzen
Wat mag u niet met de identiteitsgegevens
  • U mag geen gegevens van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs
 
Combinatie van mobiele oplossingen met een vast centraal systeem

Met het Multi Platform Check4ID heeft u altijd de mogelijkheid om zowel mobiel of met een vaste opstelling de identiteitsbewijzen te scannen en te controleren.

Alle versies van Check4ID, zoals Android, iOS en Windows werken nauw samen en u heeft altijd "live" de juiste gegevens ongeacht u nu een mobiele telefoon of een computer met een ID-Scanner gebruikt.

Tevens kunt u Check4ID in combinatie met Docview Studio gebruiken.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.