Een wereld aan identificatie mogelijkheden

ScanID combineert know-how van documentcontrole met industriële codering. Dit leidt voor u tot nieuwe producten, diensten en inzichten. Software ontwikkelen wij in eigen beheer en combineren deze met hardware die vaak exclusief voor en door ScanID is ontworpen.

Door de overlay tussen persoons- en industriële identificatie ten volste te benutten, ontstaan nieuwe mogelijkheden voor u. Denk hierbij aan de labeldesigner in Docview Studio Pro, waarmee u direct gepersonaliseerde passen of etiketten van gescande personen maakt. Of elke medewerker die op basis van zijn ID en profiel uw logistieke proces en track and trace tot in de perfectie kan regelen.

 

Consultancy

ScanID adviseert GS1 Nederland en hun aangesloten leden op het gebied van 2D codes, waaronder de GS1 Data Matrix en verzorgt de verificatie en validatie van 1D en 2D Barcodes volgens de internationale standaarden.

R&D

In ons R&D Lab ontwikkelen we “custom made” hardware en software om specifieke wensen van klanten te beantwoorden, bijvoorbeeld ontwikkelen we in eigen huis validatie en verificatie systemen, belichtingen, algoritmes en uitleesapparatuur.

Distributie

Met de Europese distributie van het Japanse merk Tohken en samenwerking met fabrikanten van 2D Imaging systemen, is ScanID in combinatie met ons Lab en expertise een gewaardeerde leverancier voor onze klanten.

 

Voorop in Leeftijdscontrole

Daarnaast ontwikkelt en distribueert ScanID Apps voor Android en iOS en Half-Page Leeftijdscanners voor leeftijd- en toegangscontrole. Deze hard- en software wordt, mede door de gewijzigde wetgevingen, waaronder de drank- en horeca wet, opium wet en tabakswet, massaal ingezet.