Consultancy

ScanID is al jarenlang een consultant op het gebied van persoons- en producten identificatie
vraagstukken binnen allerlei organisaties.

Track en Trace van producten en goederen

Met name kennis van het totale implementatie traject, gecombineerd met expertise op zowel het markeren als uitlezen van allerhande barcodes, 2D symbologien en RFID oplossingen maakt van ScanID een unieke Total Solution Provider in deze markt.

Daarnaast biedt ScanID u nu de mogelijkheid uw 1D en 2D Barcodes te Verifiëren en Valideren conform de ISO, GS1 en CEN/ANSI normering.

Uitlezen en verwerken van identiteitsdocumenten

Ook op het gebied van uitlezen, verfiëren en authenticatie van allerhande identiteitsbewijzen is ScanID ook de consultant voor u.

Onze expertise behelst niet alleen de benodigde hard- en software, maar ook de verwerking van gegevens volgens de AVG en kennis van wetgevingen waaronder de drank- en horeca wet, tabakswet, opiumwet en nieuwe Koa wetgeving.

U kunt bij ons naast de benodigde hardware en software tevens terecht voor:

Implementatie advies

op het gebied van identificatie toepassingen van personen en producten, welke ingezet worden bij volgsystemen en toegangscontrole, is ScanID uw consultant

Haalbaarheidsanalyse

Alvorens een Identificatie toepassing te implementeren in uw organisatie is een haalbaarheidsonderzoek of een pilot een must. ScanID kan u hierbij behulpzaam zijn.

Testen en samples

Ook voor testen van coderingen of samples kan ScanID u van dienst zijn. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden

Educatie en Opleiding

voor vragen en kennis op het gebied van ID Bewijzen, 2D coderingen, RFID, NFC en de juiste werking van de benodigde hard- en software bent u bij ScanID aan het juiste adres

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

African proverb

Ook voor gevalideerde GS1 barcodes kunt u bij ons terecht

Consultancy ook voor U ?

Partner van GS1 Nederland

ScanID werkt als implementatiepartner van GS1 Nederland samen om de GS1 standaarden te implementeren en om projecten uit te voeren. Hierbij staat het informeren, afspraken en efficiënter werken als eerste stappen voorop, om tot een optimale dienstverlening voor u als klant te komen.

Vraagbaak voor 2D Imaging

Als geen ander is ScanID dé consultant op het gebied van implementatie van 2D Imaging technieken, pre- en imaging processing en decoding algoritmes. Ook voor organisaties welke zelf eigen “custom made” hard- en software willen ontwikkelen zijn bij ScanID aan het juiste adres.