ID & Documenten

ScanID is dé specialist in identiteitscontrole, document- en leeftijdsverificatie voor de commerciële sector.
Onze oplossingen worden dat ook met succes al jaren ingezet bij tal van branches.

 

Sinds 2010

Controle van Identiteitsbewijzen, die u normaal alleen van luchthavens of bij een bank kent, heeft ScanID sinds 2010 geschikt gemaakt voor de commerciële markt.

De afgelopen jaren is niet alleen onze productlijn van hard- en software gegroeid, maar is ook onze expertise op het gebied van identiteitsbewijzen in deze jaren verveelvoudigd.

Zo bent u onder andere verzekerd van een reeks aan geavanceerde ID-Readers en software oplossingen met een onwaarschijnlijke prijs-kwaliteit verhouding. Met daarnaast onze ontwikkelingen voor iPhone en Android telefoons.

Voor document- en leeftijdscontrole alsmede maatoplossingen in toegangscontrole aan de hand van ID Bewijzen bent u bij ScanID dan ook aan het goede adres.

ScanID is ook voor u de juiste partner voor verificatie van echtheidskenmerken op Identiteitsdocumenten als preventief middel tegen identiteitsfraude.

 

U kunt bij ons terecht voor hard- en software op het gebied van

Identiteitscontrole

Weet wie u voor uw heeft (KYC) met onze slimme, flexibele en moderne totaal oplossingen. Snelle identititeitscontrole en overdracht van de voor u belangrijke gegevens.

Documentcontrole

Uitgebreide verificatie welke u in één oogopslag vertelt, dat u met een echt ID-bewijs van doen heeft. Waaronder Actieve en Passieve authenticatie, document signer en CSCA certificaat.

Multi-Platform

Een vaste opstelling met een geavanceerde ID-Reader of mobiel scannen met uw iPhone of Android telefoon, ons moderne multi-platform handelt dit voor u af.

Leeftijdscontrole

Met duizenden geleverde leeftijdscontrole systemen weten wij als geen ander wat er benodigd is voor een adequate en snelle leeftijdscontrole

 
 
 

Airplane travel is nature's way of making you look like your passport photo.

Al Gore

Registratie, Controle en Toegang

Toegangscontrole

Zeer professionele toegangscontrole door het combineren van ID-Readers met onze unieke ScanID software. Deze systemen maken de gegevens van het ID-bewijs binnen enkele seconden zichtbaar op uw PC, laptop, iPhone of Android telefoon.

Niet alleen de identiteit of exacte leeftijd, maar ook de geldigheid van het ID-bewijs ziet u direct. Zo krijgt identiteitsfraude geen enkele kans bij uw toegangspunt.

Software

Met de geavanceerde en aan de praktijk getoetste Docview Studio software of ons breed ingezette multi-platform Check4ID voor Android, iOS en Windows, heeft u een krachtige controle en registratie oplossing in handen.

Hiermee beschikt u over een keur aan mogelijkheden en bent u flexibel in het inzetten van deze software oplossingen in combinatie met uw eigen backend.