Installatie CheckScan

CheckScan bestaat uit een combinatie van hardware = ID-Reader en optioneel een 2D Imager, Software = Docview Studio Basic 3.0 Age met CheckScan Add-On en een licentie key.

De Hardware wordt naar u toegestuurd, de Docview Studio Basic 3.0 software kunt u via deze site downloaden en de licentie key wordt na registratie naar u toegemaild.

Heeft u vragen over de installatie neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
Stap 1
dvs check4id 350
Docview Studio Basic 3.0

Als eerste dient u Docview Studio Basic 3.0 voor Windows op uw computer te installeren. De licentie key bepaald welke functies en mogelijkheden er actief zijn.

Nu Downloaden
Stap 2
IDB 121 300 169 01
Drivers voor ID-Reader

Voor de aansturing van de ID-Reader dienen drivers geïnstalleerd te worden, teneinde de Half-Page ID-Reader aan te sturen, alsmede voor het communiceren met de NFC Chip.

Nu Downloaden
Stap 3
checkscan install 300 169 01
CheckScan Licentie Key

Na ontvangst van uw CheckScan pakket dient u zichzelf te registeren en een licentie key aan te vragen, welke u voor CheckScan benodigd bent. Na invoering van deze key kunt u gelijk van start.

Nu Registeren