Hardware & Software
Sep 6

Voor het lezen van de Corona QR code met de Coronacheck Scan App wordt vaak de eigen iPhone ingezet, waarbij men al vaak tegen de beperkingen van de batterij oploopt. Met de CR-7010 behuizing, welke geschikt is voor iPhone 8, SE, XR en 11, lost men dit probleem snel en eenvoudig op.

Naast de "hot-swappable" 2100 mAh batterij, beveiligd en verzegeld de CR-7010 behuizing de iPhone en beschermt deze tegen schade, water en vuil.

Lees meer...

Hardware & Software
Aug 26

De CheckScan functionaliteit in Docview Studio ondersteund nu, naast de Europese en Nederlandse Corona QR codes, ook de Engelse NHS Domestic codes en de Franse Pass Sanitaire (2D-DOC) codes.

Met deze update en uitbreiding kan men CheckScan in meerdere situaties inzetten waar het van belang is om de Corona codes te vergelijken met de identiteitsbewijzen en zodoende vast te stellen dat de gegevens overeenkomen.

Lees meer...

Hardware & Software
Aug 23

De ATR-110 is een compacte en snelle barcodescanner met optionele NFC contactloze mogelijkheden. Deze 'one-box' oplossing helpt bij het verwerken van een breed scala aan elektronische ticketing via verschillende media.

De ATR-110 is ontworpen om alle populaire lineaire, PDF417- en 2D-barcodesymbologieën te lezen, inclusief QR- en Azteekse codes. Als optie ondersteunt het apparaat ook mobiele ticketing- en mobiele portemonnee-betalingssystemen voor NFC-compatibele smartphones en tablets.

Lees meer...

Hardware & Software
Aug 12

Ongeëvenaarde leesprestaties voor uw POS- en ID-scan workflows

De CR-5200 helpt bij het afrekenen door te voorzien in het snel lezen van een verscheidenheid aan 1D en 2D barcodes op verschillende media, waaronder verpakte consumentengoederen, klantenkaarten, bonnen, en zelfs schemerige smartphoneschermen.

De CR-5200 is compatibel met Docview Studio en is uitermate geschikt voor het lezen van de Nederlandse, Engelse en Europese hoge resolutie Corona QR Codes.

Lees meer...

Hardware & Software
Aug 4

Met de nieuwe functionaliteiten in Docview Studio 3.0 bent u voorbereid op de toekomst. Deze versie is een grote update waarin zowel belangrijke nieuwe features zijn toegevoegd als bestaande onderdelen van flinke updates voorzien zijn.

Niet alleen is er onder de motorkap het een en ander van updates voorzien, maar ook zijn er enkele mooie nieuwe features toegevoegd welke niet alleen de mogelijkheden van Docview Studio flink uitbreiden, maar ook uw workflow nog meer versnellen en u meer opties voor integratie geeft.

Lees meer...

Hardware & Software
Jul 9

Harderwijk 9 Juli 2021 - ScanID lanceert de CheckScan functionaliteit in Docview Studio waarmee snel, naast leeftijd- en documentcontrole, de gegevens van de Corona QR-Code vergeleken kan worden met het identiteitsbewijs.

Naast de nieuwe functionaliteit zijn er een drietal hard- en software oplossingen samengesteld waarmee men snel en eenvoudig de vergelijking bij toegang kan uitvoeren.

Neem voor meer informatie over CheckScan en de mogelijkheden contact met ons op.

Lees meer...

Hardware & Software
Jul 6

De CR-950 is een agressieve barcodelezer die snel 1D- en 2D-barcodes decodeert. Het lichtgewicht, ergonomische ontwerp maakt het comfortabel om te gebruiken tijdens lange diensten, en de ongeëvenaarde duurzaamheid maakt het een investering die lang meegaat.

Met de unieke "glare reduction technology" is de CR-950 uitermate geschikt voor het lezen van QR codes van mobiele telefoons, waaronder de Corona QR code.

Lees meer...

Hardware & Software
Jun 29

Naast het lezen en verwerken van de MRZ en NFC chip van paspoorten, ID-Kaarten, Visa's en Nederlandse rijbewijzen zijn de Belgische eID kaarten in Docview Studio software als module toegevoegd.

Hiermee worden de gegevens, welke in de contact chip van de Belgische eID staan, uitgelezen. En wordt zowel versie 1.7 als de nieuwe 1.8 versie van deze chip ondersteund.

Tevens zijn de hybride ID-Readers, waaronder de AVD-340, AVD-900, AVD-410 en AVD-7000 geschikt om naast de ICAO documenten ook de Belgische eID te lezen.

Lees meer...

Hardware & Software
Jun 25

Op de vraag, "Hoe zou u het vinden als ik, als Notaris, bij een klant het identititeits bewijs met mijn mobiele telefoon zou controleren?", heeft ScanID een professionele ID-Scan oplossing samengesteld, waarmee de Notaris of Advocaat op locatie, de identiteit kan controleren en verwerken.

Met de unieke hard- en software voor Windows in combinatie met apps voor iPhone en Android bent u volledig voorbereid en behoort koppeling met uw kantoorsoftware tot één van de vele mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Hardware & Software
Jun 21

Harderwijk 21-06-2021 - Met de nieuwe IDA-700 Hybride ID-Reader,specifiek ontwikkeld voor de retail, zet ScanID een stap voorwaarts in de toenemende vraag naar identificatie- legitimatie- en leeftijdscontrole in deze sector.

Uitgevoerd met onze nieuwste algoritmes en modulaire opbouw is de IDA-700 voorbereid met tal van mogelijkheden, om ook aan toekomstige wetswijzigingen te voldoen.

Lees meer...