Hardware & Software
Mar 15

Harderwijk - 15 maart 2021, ScanID brengt de nieuwste update van Docview Studio Basic software uit. De versie is voorzien van nieuwe "tools" om o.a. de bevraging van het CRUKS register zo optimaal als mogelijk te laten verlopen.

Tevens is de service functie, het verwerken van barcodes en de output add-on uitgebreid, waardoor organisaties nog meer mogelijkheden hebben, om Docview Studio in te zetten bij hun dagelijkse verwerking van nationale en internationale identiteitsbewijzen.

Hardware & Software
Mar 9

U klant kan snel en gemakkelijk de leeftijd doorgeven bij het online bestellen van leeftijdsgebonden producten en hun identiteit vaststellen voor aflevering van deze producten zonder het mailen van een kopie van het identiteitsbewijs.

Met Check4ID NOW voor Iphone en Android mobiele telefoons kan uw klant snel de leeftijd kenbaar maken zonder privacy gevoelige gegevens te verstrekken.

Lees meer...

Hardware & Software
Mar 3

Met de Half-Page ID-Readers kunt u snel en eenvoudig nationale en internationale ID Kaarten, paspoorten, verblijfsvergunningen en de Nederlandse rijbewijzen (model 2014 en 2018) lezen en controleren.

De Half-Page ID-Readers zijn volledig compatibel met Docview Studio software maar kunnen ook met behulp van een optionele SDK direct geïntegreerd worden in uw eigen applicatie.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 26

De huidige situatie heeft grote gevolgen voor alle bedrijven en organisaties die bezoekers moeten ontvangen of registreren.

ScanID introduceert in samenwerking met haar partners de Digitale Receptie Kiosk welke een innovatieve vorm van bezoekersontvangst is.

Met de Digitale Receptie Kiosk is uw organisatie verzekert van een goede eerste indruk.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 25

Vanaf 26 mei 2021 gaan de nieuwe regels van de wetgevingen Medical Device Regulation (MDR) en In-Vitro Diagnostic Devices Regulation (IVDR) van kracht.

U dient dan een UDI (identificatiecode) te plaatsen op alle verpakkingen van medische hulpmiddelen en soms ook op het medisch hulpmiddel zelf. Zorginstellingen dienen de UDI te scannen.

Met de CR-1500 leest u de UDI codes, GS1 Datamatrix en GS1 128 barcode, snel en eenvoudig.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 16

De CR-6000 is dé 2D DPM-imager (Direct Part Marking) van industriële kwaliteit die is ontworpen om elk type barcode te lezen. De CR6000 leest moeiteloos lasergeëtste, dot peen-, laag-contrast-, hoge resolutie 2D codes of kleine barcodes (tot 2 mils).

De CR-6000 is ook inzetbaar voor het lezen van traditionele en gekleurde 1D barcodes op labels.

Lees meer...

Hardware & Software
Feb 1

Met name incheckers, die mensen in teststraten registreren, kunnen met een speciale behuizing voorzien van een extra 2700 mAh batterij, een iPhone 7, 8 of SE 2nd generatie gebruiken om steriel de ID bewijzen zoals paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen te scannen.

Daarnaast is deze oplossing uiteraard inzetbaar in tal van andere toepassingen waarbij steriel werken van groot belang is, waaronder het scannen van allerhande barcodes.

Lees meer...

Hardware & Software
Jan 29

In deze huidige tijd is het cruciaal om in verschillende processen steriele apparatuur te gebruiken om kruisbesmetting te voorkomen.

De Barcodescanners kunnen worden gedesinfecteerd met de meest agressieve chemicaliën in de industrie, waardoor het sterilisatieproces een fluitje van een cent wordt.

Met de speciale behuizing, kan men de grootst mogelijke veiligheid handhaven, terwijl men snel en adequaat belangrijke gegevens kan blijven vastleggen.

Lees meer...

Hardware & Software
Dec 8

Alle casino’s en speelautomatenhallen die hun vergunning voor het aanbieden van kansspelen willen behouden moeten zich aansluiten op CRUKS.

Daarnaast dient men vanaf 1 oktober 2021 iedere speler bij toegang te controleren of deze in het CRUKS is geregistreerd en wordt de leeftijdscontrole ook vereist.

Met onder andere de AVD-800 of AVD-6850 kan men snel de bezoeker registreren, de voor CRUKS raadpleging benodigde gegevens verwerken en een adequate leeftijdscheck uitvoeren.

Lees meer...