Met de nieuwste AVD-400 en AVD-410 heeft ScanID een half-page ID-Reader, welke ook een antwoord is op het scannen en controleren van ID-Bewijzen in deze corona tijd.

Uw bezoeker of klant kan zelf zijn of haar ID-bewijs scannen en u ziet op uw systeem snel de gewenste resultaten. Tevens kunt u met de "Slim Scannen" optie snel de leeftijd vaststellen.

De AVD-410 ondersteund naast paspoorten, ID Kaarten, verblijfsvergunningen
en EU Rijbewijzen ook de Belgische eID kaarten.

 
Snel en eenvoudig scannen van identiteitsbewijzen

Met de AVD-400 en AVD-410 kan uw bezoeker binnen enkele seconden zijn of haar ID-bewijs scannen door deze simpel aan te bieden aan deze ID-Reader.

De geavanceerde half-page techniek in combinatie met twee NFC antennes zorgen voor een foutloze uitlezing en door op de achtergrond documentcontroles uit te voeren bent u verzekerd van foutloze gegevens en de juiste leeftijd.

Tevens kunnen beide ID-Readers als "complete unit" snel in een self-service kiosk systeem worden ingebouwd.

 

Kosten besparend

Door gebruik te maken van de half-page techniek zijn de AVD-400 en AVD-410 een kostbesparend alternatief voor de full-page ID-Readers en breed inzetbaar op tal van locaties waar men foutloze gegevens wil verwerken.

Vanwege de "form-factor" zijn de AVD-400 en AVD-410 ook zeer geschikt voor leeftijdscontrole bij verkoop van leeftijdsgebonden producten, zoals alcohol, tabak en (Staats)loten, eventueel in combinatie met document- en identiteitscontrole.

 
Meer informatie

Neem voor meer informatie over de AVD-400 of AVD-410, en de vele mogelijkheden, geheel vrijblijvend contact met ons op.