ADK-178 de combinatie van vaste en mobiele registratie

Na het succes van de ADK-147 komen we met de nieuwe ADK-178 welke bijzonder is door de mogelijkheid om de ID-Reader in het keyboard of mobiel op locatie te gebruiken bij registraties en tal van controles aan de hand van identiteitsbewijzen.

De nieuwe ADK-178 is in feite ontwikkeld door vraag van een partij welke op kantoor maar ook op locatie bij de klant de registratie aan de hand van ID Bewijzen wenst uit te voeren.

ADK-178

programmeerbaar Keyboard met een “Swappable” ID-Reader

Net als de ADK-147 mag de ADK-178 uniek en “nog niet eerder vertoond” worden genoemd. De ADK-178 is dan ook breed inzetbaar bij tal van organisaties, waaronder bijvoorbeeld notarissen, makelaars, zorgverleners, verhuurbedrijven etc.

Gaat men bijvoorbeeld op locatie bij een klant dan neemt men de kleine ID-Reader mee, welke men kan aansluiten op een laptop, tablet of mobiele telefoon.

Uiteraard staat de half-page techniek garant voor het uitlezen van de MRZ en RFID Chip van tal van identiteitsbewijzen en kan de layout en functies van de toetsen van het keyboard naar eigen inzicht en relevant voor de toepassing worden ingericht.

Gebaseerd op de krachtige 1D Engine van de IDB-621

Met afmetingen van 10 x 7 x 2.5 cm en een krachtige 1D Half-Page Engine leest de ontwikkelde ID-Reader alle nationale en internationale paspoorten, ID Kaarten, Visa’s en verblijfsvergunningen die voldoen aan de internationale ICAO 9303 standaard.

Daarnaast worden vele zogenaamde “near ICAO” documenten en de Nederlandse rijbewijzen met NFC chip ondersteund.

De ID-Reader is voorzien van een USB-C aansluiting waarmee snel connectie gemaakt kan worden met tal van apparaten. Tevens wordt de ID-Reader via deze aansluiting van voeding voorzien.

Meer informatie

Neem voor meer informatie, prijzen en levertijden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden