Identiteit verificatie en authenticatie “easy” met DVSNext

DVSNext brengt een ongekend gebruikersgemak bij het controleren, verifiƫren, authentiseren en legitimeren van personen aan de hand van het Identiteitsdocument.

DVSNext

DVSNext bevat alles wat wij in de jaren vanuit de praktijk verzameld hebben in combinatie met de geƫvolueerde identiteitsdocumenten.

DVSNext is de opvolger van de succesvolle Docview Studio software… en meer…

Uniek en multi inzetbaar

Met een uniek licentiemodel is DVSNext inzetbaar van leeftijdscontrole, registratie en documentcontrole tot aan volledige authenticatie aan de hand van ID Bewijzen.

Dankzij dit “model” betaald u alleen voor de functionaliteit welke u gebruikt en benodigd bent. Ook kunt u optioneel snel functies al dan niet tijdelijk aan en uitschakelen.

DVSNext is compatibel met alle Half-Page-, Full-Page- en Keyboard ID-Readers welke ScanID levert en past de functionaliteiten automatisch toe, aan de mogelijkheden, van de verbonden ID-Reader.

Uiteraard werkt ook DVSNext, net als Docview Studio, met tal van flexibele output mogelijkheden om gegevens en controles van identiteitsdocumenten naar uw eigen omgeving te exporteren voor verdere verwerking.

Extra Slimme “tools” voor uw toepassing

Wij hebben DVSNext uitgevoerd met extra tools om u behulpzaam te zijn bij uw toepassing waaronder:

  • Tal van mogelijkheden bij leeftijdscontrole, zoals extra leeftijdsgrenzen, detecteren “doorgeven” van ID-Bewijzen en de zogenaamde “slim scannen” setting, o.a. bekend van de Check4ID Age App.

  • Voor registratie de mogelijkheid om de gegevens extra te controleren en eventueel aan te passen alvorens deze verder via de output te verwerken. Deze tool is ook als een registratie Pop-Up op de achtergrond instelbaar, zodat deze alleen te voorschijn komt na een scan.

  • Een totaal nieuwe “service mode” waarbij integratoren DVSNext volledig op de achtergrond kunnen draaien en via een apart dialoog snel en eenvoudig de instellingen kunnen beheren.

Vanaf de grond opnieuw ontwikkeld

De RFID en MRZ engines, inclusief de verwerking van de gegevens, zijn volledig opnieuw ontwikkeld, waarbij vooral gekeken is naar de toekomstige evolutie van de identiteitsbewijzen.

Daarnaast zijn de ā€œbest-practiceā€ elementen vanuit de praktijk toegevoegd, waaronder de flexibele ID-Reader keuze, tal van output mogelijkheden en modulaire opbouw waarmee men overkill aan functies en mogelijkheden die niet benut worden, en kosten verhogend zijn, tegengaat.

Uiteraard is er in de ontwikkeling rekening gehouden met de bestaande Docview Studio installaties en is DVS Next backwards compatibel.

Ook is de ā€œopen architectuurā€ behouden en is DVS Next onafhankelijk van de hardware en werkt deze uiteraard met al onze ID-Reader systemen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden