ShoppaCheck voor coffeeshops beschikbaar

Ontwikkelt met en voor coffeeshops, dé nieuwe standaard voor een kwalitatieve en kostenbesparende leeftijdscheck. Ook inzetbaar voor registratie leden.

shoppacheck

ShoppaCheck dé nieuwe standaard voor snelle en kwalitatieve leeftijdscontrole

Met de nadruk op privacy en gastvrijheid ten opzichte van uw klanten.

Update de ShoppaCheck website is Online klik hier…

What the heck is ShoppaCheck

ShoppaCheck is de overkoepelende naam voor modulaire oplossingen welke ScanID, in samenspraak met tal van coffeeshops, heeft ontwikkeld voor een kwalitatieve, snelle en adequate leeftijdscontrole.

Hierbij is vooral gekeken naar de consument, de workflow in de coffeeshop, beschikbare ruimte en kennis van de medewerkers, wat heeft geresulteerd in ShoppaCheck als nieuwe standaard.

Met ShoppaCheck, als onderdeel van de normale bedrijfsvoering, wordt een einde gemaakt aan de gedachte dat men, dankzij een boete of interventie van handhaving, scanners gebruikt voor de verplichte leeftijdscontrole.

Hard- en software oplossingen aangepast op uw situatie

agepop idb-121

Half-Page ID-Readers

agepop adk-147

ID-Reader Keyboards

agepop avd-6850

Full-Page ID-Readers

Leeftijdsschatting

Uw klant staat op nummer 1

Coffeeshop eigenaren onderschrijven, dat zij geen wiet of hasj willen verkopen aan minderjarigen, maar zitten eigenlijk ook niet te wachten op leeftijdscontrole aan de hand van identiteitsbewijzen, wat vaak als tijdrovend en “niet leuk” wordt ervaren.

Daarnaast is er nogal eens een discussie over de gegevens van een ID Bewijs en wat er gebeurt met deze gegevens na een scan en hoe men handelt met de privacy van de klant.

Met de ontwikkeling van ShoppaCheck is hier dan ook terdege rekening gehouden:

  • Alleen de gegevens die benodigd zijn voor het vaststellen van de leeftijd worden gelezen.
  • De gegevens worden niet (ook niet tijdelijk) opgeslagen of gecommuniceerd.
  • Van de ID-Kaarten, verblijfsvergunningen en rijbewijzen (meest gebruikte ID-Bewijzen) wordt meestal alleen de achterkant gescand.
  • Door gebruik van alleen de benodigde gegevens en unieke algoritmes is het resultaat van de leeftijdscontrole zeer snel zichtbaar voor de medewerker.
shoppacheck
Check4ID

Help uw portier en uw portier helpt u!

Veel coffeeshops maken gebruik van een portier voor controle en gastvrije toegang tot de winkel. Vaak controleert de portier de leeftijd van de klant aan de hand van de ID-bewijzen.

Als onderdeel van de ShoppaCheck oplossingen wordt dan ook de Check4ID App voor Android en iPhone geleverd, waarmee de portier snel en eenvoudig een leeftijdscontrole kan uitvoeren.

  • Hiermee voorkomt u foute interpretatie van de geboortedatum.
  • Geschikt voor alle nationale en internationale ID-Kaarten en Paspoorten.
  • Geschikt voor de Nederlandse rijbewijzen voorzien van een QR Code.
  • Geschikt voor tal van verblijfsvergunningen.
  • Er worden geen gegevens opgeslagen en ook wordt met de App de achterkant van de meeste ID-Kaarten, Verblijfsvergunningen en Rijbewijzen gescand.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over ShoppaCheck, mogelijkheden, prijzen en referenties geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden