In de media / overig nieuws
Sep 19

Onze nieuwe website specifiek voor leeftijds- en toegangscontrole oplossingen is online.

Daar een oplossing, zoals leeftijdscanners en gecombineerde registratie en toegangsontzegging systemen, een aparte tak van sport is binnen de identificatie en mede onderhavig is aan verschillende wetgevingen, hebben wij besloten een aparte site hiervoor op te zetten.

Voor meer informatie ga naar leeftijdscanner.nl

In de media / overig nieuws
Aug 11
Meer dan 10 jaar na de introductie van het elektronische paspoort en vele elektronische identiteitsdocumenten (eID), hebben de meeste regeringen zwaar geïnvesteerd in het produceren en het uitgeven van deze identiteitsdocumenten.

Helaas hebben de landen minder inspanningen besteed aan de controle kant, waardoor men er nog steeds vanuit gaat, dat met controle van de door de "drukker" aangebrachte echtheidskenmerken, men het identiteitsdocument kan verifiëren op echtheid.

Het team van ScanID weet wel beter...

Lees meer...

In de media / overig nieuws
Aug 1

De Stichting Zeilschip Eendracht gebruikt de AVD-800 en Docview Studio voor het registreren van hun crew aan de hand van identiteitsbewijzen.

De Stichting Zeilschip Eendracht biedt samen met haar vrijwilligers de wind in de zeilen aan kwetsbare mensen; jong en oud, en wil met haar vrijwilligers daarbij iedereen stimuleren om samen te werken met discipline en respect voor elkaar én zichzelf.

ScanID is de stichting behulpzaam bij het "on-boarding proces"

Lees meer...

In de media / overig nieuws
Jul 20
In deze huidige tijd is het vaststellen van, de juiste identiteit en leeftijd van personen, bij steeds meer organisaties van belang.

Al dan niet ingegeven door meerdere wetgevingen en regels waaronder:
WTTF, Cruks, Drank- en Horecawet, Tabakswet en Opiumwet

Voor het adequaat kunnen vaststellen van de identiteit, leeftijd en echtheid is het controleren van de NFC chip dan ook een "must".

Lees meer...

In de media / overig nieuws
Nov 21

Noord Holland Horeca Beveiling zet met succes de systemen van ScanID in bij verschillende evenementen, kermissen en Horeca bedrijven.

In het weekend zijn zij tevens het centrale registratie punt van identiteit- en toegangscontrole in Castricum, waar de jeugd een toegangstempel moeten halen om de plaatselijke horeca te kunnen bezoeken.

Lees meer...