QuickFill ingezet bij Check-In op campings

Campings gebruiken de QuickFill applicatie om hun bezoekers snel te kunnen registreren en de voor hun benodigde gegevens snel en foutloos over te nemen van de identiteitsbewijzen, zonder een papieren kopie te maken.

QuickFill

Met QuickFill hebben campings en bungalowparken een krachtige tool om snel en foutloos hun bezoekers, aan de hand van ID-Bewijzen te registreren, tijdens de vaak drukke “Check-In” op wisseldagen.

Met QuickFill kan men zelf verschillende templates met gegeven sets aanmaken, die relevant zijn, en welke men direct als een “keyboard input” kan communiceren met de eigen software, cloud gebaseerde applicaties, websites, CRM etc. En uiteraard worden verschillende controles op de ID-Bewijzen uitgevoerd.

Quickfill Check-In

Geschikt voor kleine en grote organisaties

QuickFill is als Add-on op Docview Studio, DVSNext en Docuspect direct inzetbaar en compatibel met tal van ID-Reader systemen welke, afhankelijk van aantal bezoekers en gewenste gegevens, kunnen worden ingezet waaronder: Half-Page-, keyboard-, en Full-Page ID-Readers.

IDB-141
ADK-147
AVD-6850

Krachtige en flexibele export / output mogelijkheden

QuickFill kan samen ingezet worden met de andere output plug-ins, waaronder XML, JSON, CSV en PDF. Hiermee onderscheidt de software van ScanID zich ten opzichte van anderen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij een enkele scan de gewenste gegevens gelijktijdig, naar zowel de eigen lokale applicatie te exporteren, als een PDF rapport op te slaan en tevens naar een server URL voor centrale verwerking te sturen.

Hierbij zijn manuele lokale identificatie instellingen, door extra gegevens velden, waaronder eigen velden, locatieID, scannerID etc. mogelijk.

QuckFill

Naast de verwerking van gegevens kunnen de templates van QuickFill ook geprogrammeerd worden voor het invullen van bijvoorbeeld formulieren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en eventuele referenties contact met ons op.

Dit zal sluiten in 20 seconden